Officine Gullo
Bezgalīgi risinājumi pēc pasūtījuma gatavotām virtuvēm
Plaša izcilu augstas veiktspējas virtuves ierīču izvēle
""Officine Gullo" mēs ražojam izstrādājumus, kurus var atjaunināt un pilnveidot, bet kurus nekad nevar pārstāt lietot vai izmest. Mēs izstrādājam dizainu lietām, kuras ir paredzētas gan šodienai, gan kļūs par nākotnes antikvariātu. Katrs elements, pateicoties izmantotajiem materiāliem, iemieso izturību, skaistumu un prestižu. Katrā izstrādājumā mēs apvienojam Florences tradīcijas ar skrupuloziem pētījumiem attiecībā uz funkcionalitāti un skaistumu: mēs papildinām mūsu gatavošanas ierīču tērauda konstrukcijas ar rokām kaltiem elementiem no misiņa, vara, ar biezu galvanisko pārklājumu un gravējumiem, tieši tāpat, kā Florences amatnieki gadsimtiem ilgi kaluši metālus, radot unikālus mākslas darbus. Mēs lepojamies ar to, ka varam pievienot savu vārdu visam, kas nāk no mūsu darbnīcām, droši zinot, ka mūsu vārds izturēs laika pārbaudi kopā ar mūsu izstrādājumiem."
Dāvana nākamajām paaudzēm: nākotnes antikvariāts
Pateicoties izturīgajiem un augstvērtīgajiem materiāliem, no kuriem ir prasmīgi izgatavotas Officine Gullo virtuves ierīces, tās iztur laika gaitā nolietojumu. Lai gan vidējais virtuves kalpošanas laiks ir no desmit līdz piecpadsmit gadiem, Officine Gullo virtuves ir veidotas tā, lai tās kalpotu mūžīgi. Iegādājoties Officine Gullo virtuvi, jūs to darāt ne tikai sev, bet arī saviem bērniem un mazbērniem. Tas ir ieguldījums nākotnē, ticības apliecinājums nākamajiem gadsimtiem.
Ienesiet stilu savā virtuvē
"Restorāns savās mājās" nozīmē, ka izsmalcinātas tehnoloģijas profesionālai lietošanai apvienojas ar izteiksmīgu detalizētu dizainu, kas nosaka virtuves estētiku.
Officine Gullo ir projektējis un izgatavojis virtuves tādiem ar Michelin zvaigznēm apbalvotiem restorāniem, kā Belmond Hotel Cipriani Venēcijā, The Four Seasons Florencē, ko vada šefs Vito Mollika, Arama Mnacakanova restorāniem Probka Maskavā, Sanktpēterburgā un Kijevā, Antonino Kanavačiolo restorānam Villa Crespi un Antonelo Sardi restorānam Virtuoso. Gadu gaitā uzņēmums ir izveidojis ilgstošas attiecības ar šiem vadošajiem šefpavāriem, ieviešot viņu ieteikumus savos izstrādājumos un pilnveidojot inovatīvas gatavošanas metodes.
Tikai cēlmetāli
Izsmalcināti materiāli ar izcilām īpašībām, kuru pamatā ir laika pārbaudi izturējušas tradīcijas, tiek rūpīgi atlasīti un izgatavoti ar rokām biezumā no 3 līdz 7 mm, tādējādi radot pārlaicīgas un paliekošas vērtības.
Matēts varš ir senākais no materiāliem ar ievērojamām īpašībām: tas ir dabisks, izturīgs, antibakteriāls, viegls, ārkārtīgi plastisks un viegli apstrādājams. Nerūsējošam tēraudam ir vislielākā vizuālā ietekme uz virtuves izskatu - tas ir spēka un mūsdienīguma simbols, kas laika gaitā nemainās, iztur augstu temperatūru un vienlaikus ir praktisks ikdienas lietošanā. Misiņš, kuru gadsimtiem ilgi izmanto mākslā, ir pazīstams ar savu plastiskumu, kaļamību un izturību pret koroziju. Pateicoties krāsai un niansēm, misiņš piešķir apkārtējai videi siltumu, un to var viegli pieskaņot jebkuram stilam - no klasiskā līdz mūsdienīgam.